Het unieke van Upplements

Over ons

Upplements wilt de ervaren fitnessers een extra stukje gemak bieden. Je kiest éénmalig jouw abonnement en wij zorgen er vervolgens voor dat jij ten alle tijden jouw supplementen in huis hebt. 

Daarnaast willen we de beginnende sporter meer verdieping geven in waarom en welke oefeningen/supplementen je moet nemen om jouw doel te behalen. Dit komt later op onze website.

Het idee Upplements is ontstaan vlak voor de corona crisis. Alle drie de oprichters (Robin, Tieme en Wout) zijn fanatieke sporters. Wij gebruiken alle drie voedingssupplementen op dagelijkse basis.  Echter liepen we hier al tegen onze eerste ergernis; lege potten en vervolgens vergeten om nieuwe te bestellen. Dit resulteerde vaak in sporten zonder bijvoorbeeld een pre-workout of miste je een lekkere eiwitshake na het sporten. 

Hierdoor is ons abonnementsmodel ontstaan.  Met Upplements zorg jij ervoor dat je nooit meer zonder jouw favoriete supplementen zit. Met het abonnementsmodel geven wij de garantie dat je altijd genoeg supplementen in huis hebt, maar nooit te veel. Zoals je bij meerdere abonnementen bent gewend, bijvoorbeeld een serie abonnement, is ons abonnement ook maandelijks te wijzigen of op te zeggen.